Szállítás, és fizetés

A creambox.hu weboldal a nap 24 órájában rendelkezésre áll, az általunk létrehozott speciális bőrápolási felmérést bármikor elvégezheti weboldalunkon.

Az általunk kiajánlott termék tájékoztatójában feltüntetésre kerül, hogy az raktárkészleten rendelkezésre áll-e, vagy valamely beszállító partnerünktől be kell szereznünk. Előbbi esetben weboldalunk informatikai rendszere automatikusan kalkulál egy határidőt, amelyen belül a termék kiszállításra kerül, erről a termékeket, szetteket tartalmazó e-mailben kap tájékoztatást. Weboldalunk e határidőben történő kiszállítást vállalja. Ugyanakkor a termék határidőben történő kiszállítását számos olyan tényező befolyásolhatja (pl. a készletet meghaladó megrendelés, szállító érdekkörében bekövetkező problémák, extrém időjárási körülmények, stb.), amely miatt a becsült kiszállítási határidő sérelmet szenved. Az ilyen okokból bekövetkező szállítási késedelemért felelősséget nem vállalunk.

A kiajánlott termékeket amiket Megrendelő oldalunkon megvásárol, hetente kétszer szállítjuk részére. Heti bontásban:

  • Csütörtök 07.00-től hétfő 07.00-ig leadott megrendelések hétfő 15 óráig átadásra kerülnek a kiszállító partnerünk (PostaPont Futárszolgálat.) részére. Kiszállítás: keddi napon.
  • Hétfő 07.00-től csütörtök 07.00-ig leadott megrendelések csütörtök 15 óráig átadásra kerülnek a kiszállító partnerünk (PostaPont Futárszolgálat) részére. Kiszállítás: pénteki napon.

Az ünnepnapokon megrendelt termékeket az azt követő harmadik munkanapon dolgozzuk fel. Természetesen van lehetősége későbbi szállítási időpontot is megadni, akár 1 héttel későbbre is.

Házhozszállítás

A creambox.hu a megrendelt termékek kiszállítását, alvállalkozókon keresztül vállalja. Weboldalunk megrendeléseit jelenleg a PostaPont futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése normál, belföldi házhozszállítás esetén munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban történik.

A címzettek részére fenntartott Mixpakk Kft. vevőszolgálat elérhetősége:
hétfőtől - péntekig: 8:00-17:00 óráig.
telefon: +36-70-336-6029; +36 30 407 66 55
e-mail: info@mixpakk.hu, ugyfelszolgalat@mixpakk.hu

NORMÁL belföldi házhozszállítás:

A belföldi házhozszállítás díja a termékek Forint értékétől függően:

Magyarországon érvényes szállítási áraink 2017. március 01-től NORMÁL belföldi házhozszállítás esetén:

Rendelési összeg Szállítási költség
0 – 24.999 Ft rendelési összegig 999 Ft
25.000 Ft, vagy 25.000 Ft feletti rendelés esetén 0 Ft, ingyenes

Belföldi normál házhozszállítás esetén lehetőség van futárnál történő utánvétes és a creambox.hu oldalán történő bankkártyás fizetésre is.

Tájékoztatjuk, hogy a PostaPont Futárszolgálatnál biztonsági okokból a termékek átvételekor legfeljebb 500.000,- Ft értékhatárig tudnak készpénzzel fizetni. Az ezt meghaladó értékű vásárlás csak előre történő fizetéssel lehetséges.

Pick Pack Pont csomagfelvétel

Szabadság a mindennapokban:

Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját: Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját útközben. Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon. Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz. Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás. Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 700 pontból egy Önnek is biztosan útba esik! Környezettudatosság: a csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Emberközpontúság: a Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300
E-mail: pickpackpont@mixpakk.hu

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?
Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni.
Nem rendelheti munkahelyére a csomagot.
A futárral történő kézbesítés túl költséges.
Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni.

Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack a csomagját!
A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában több mint 700 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben. A Pick Pack Pontra érkező csomagról SMS-ben tájékoztatást küldünk, hogy átvehető a csomagja a választott csomagponton.

Országos Pick Pack Pont-hálózat
A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál, az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont


Magyarországon érvényes szállítási áraink 2017. január 01-től Pick Pack Pont átvétel esetén:

Rendelési összeg Szállítási költség
0 – 24.999 Ft rendelési összegig 999 Ft
25.000 Ft, vagy 25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

Személyes átvétel

Személyes átvételre központunkban munkanapon 10-17 óra között van lehetőség.

Központunk címe:
Referencia szalon
2040 Budaörs, Budapesti út 106.
Megközelíthetőség: részletes térkép a kapcsolat oldalunkon.
A személyes átvétel esetén átvételi díjat nem kell fizetni, ingyenes, csak a termék vételárát kell kifizetnie Önnek.

Egyéb tudnivalók

Fizetés

Utánvétes futáros fizetés

Az Ön által megrendelt termék ellenértékét a PostaPont Futárszolgálat futára részére kell készpénzben átadnia a csomag átvételkor, ez az úgynevezett utánvétes futáros fizetés. Bankkártyás fizetésre sajnos lehetőség nincs.

Bankkártyás fizetés a creambox.hu oldalon

A creambox.hu az OTP Bank NyRt. bankkártyás fizetési szolgáltatását használja. Az OTP Bank Nyrt. gyors, kényelmes, biztonságos szolgáltatást nyújt.

Kártyaelfogadási rendszere támogatja a Mastercard, VISA Classic, American Express (Magyarországi elfogadóként kizárólagos joggal), kibocsátótól függően Visa Electron (ezen kártyák esetében a kibocsátó határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni), az OTP Bank által kibocsátott Maestro kártyával történő fizetést.


Otp információs vonal:
(+36 1/20/30/70) 3 666 666
vagy (06 40) 366 666

Pick Pack Pont csomagpontokon történő fizetés

A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a Pick Pack Pont CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes és a bankkártyás fizetés biztosított.

Személyes átvételkor történő fizetés központunkban

Bankkártyás fizetésre egyelőre nincs lehetőség, csak készpénzes fizetésre.


© Minden jog fenntartva az Aka-S Bt. (a creambox.hu webáruház 100%-os tulajdonosa) részére!

Hatályos: 2017. február 01-től visszavonásig és/vagy módosításáig.