⟵ vissza a főoldalra

AZ ÁRTALTLANSÁG KORA

Portré Szigeti Andreáról
Szigeti Andrea
kozmetikus mester

AMIKOR ÉN MÉG KISLÁNY VOLTAM…

Szigeti Andrea vagyok, a CreamBox vezető szakértője. Amikor 1986-ban végeztem kozmetikusként, azt hittem mindent tudok erről az izgalmas szakmáról. Két év szakmai gyakorlat után, a mestervizsgámat követően már tudtam: az újdonságok, tanulás, fejlődés hármas kihívása fogja meghatározni az életem. Ez így is lett…

A HŐSKOR

Akkoriban még a legtöbb, amit tehettünk a szalonokban, hatékony kozmetikumok híján, hogy ellazítottuk vendégeinket egy lágy, pihentető, bőrpuhító masszázzsal, igézőre festhettük szempilláikat, ívesre, rendezettre szedhettük szemöldöküket, kitisztíthattuk fekete komedóikat. Egy időre nagyon elégedett voltam ezekkel a csodákkal…

Ahogy telt az idő, egyre többre vágytam, mint hogy csak azokkal a kozmetikumokkal dolgozzak, amelyek elérhetőek voltak akkoriban itthon. Nagynéném jóvoltából, aki akkor már évek óta külföldön élt, fantasztikus krémcsodákat próbálhattam ki. Már akkor dolgozhattam olyan finom textúrájú, csúcs minőségű krémekkel, amelyek könnyen felszívódtak és könnyű, bársonyos réteget hagytak a bőrön. Belenyúlni egy ilyen illatos, puha krémbe nekem a mai napig a legfőbb luxus érzetét nyújtja. Elkötelezetté váltam a minőségi kozmetikumok megismerése mellett.

A KOZMETIKUMOK NAGY BUMMJA

GYORSUL A TEMPÓ

Lassan minden elérhetővé vált itthon is. Közben a „nagyvilág” kozmetikai ipara nagyot fejlődött, és ez a fejlődés soha nem áll meg. Ami az egyik nap megjelenik a gyógyszeripar újdonságaiban, másnap már be is kerül a professzionális kozmetikumgyártók tégelyeibe. Mindegyik minőségi terméket gyártó cég saját innovációkkal és laboratóriummal is rendelkezik.

Rohamléptekben zajlik a fejlesztés. Csak az igényes kozmetikai cégek tudnak lépést tartani ezzel az irammal. Főleg az anti-aging termékek hatóanyag skálája nőtt meg és korszerűsödött az utóbbi években, de a többi összetevő is átalakult, jobb minőségű és hatékonyabb lett. Az évek folyamán minden professzionális cég megújította krémjei összetevőit, csak így tarthatja meg egyre igényesebb vásárlóit.

Új, aktív hatóanyagok egyéb területeken is (gyulladáscsökkentés, kíméletes, de hatékony hámlasztás, rozáceás tünetek, aktív hidratálás, faggyúmirigy működés csökkentése) hatalmasat fejlődtek. Ismeretükhöz nekünk, kozmetikusoknak is folyamatos tanfolyamok és tréningek szükségesek, hogy lépést tarthassunk az egyre nagyobb kihívásokkal. Képzett kozmetikusokra van szükség, akik a hatóanyagok átfogó ismeretében tudnak tanácsot adni a hozzájuk fordulóknak.

Az egyik legfontosabb áttörés a kozmetika világában azonban a nanoszómák, liposzómák megjelenése, amelyek más, felszívódás-elősegítő csúcstechnológiás anyagokkal, rendszerekkel együtt hatalmas változást, átalakulást jelentenek a bőrápolás teljes területén.

A KOZMETIKUSOK SZEREPE MEGVÁLTOZOTT…

BELÁTHATATLAN TÁVLATOK

Az új, korszerű kozmetikumok liposzómát, nanoszómát tartalmaznak egyfajta mikro csomagoló anyagként. Használatukkal háttérbe szorul a szalonokban alkalmazott kozmetikai gépek szerepe: ezek funkcióit felváltják azok a csúcstechnológiás anyagok, amelyek már a krémbe „beépítve” lehetővé teszik, hogy az értékes, aktív hatóanyagok a lehető legmélyebbre, azon belül is differenciáltan jussanak be bőrödbe, és ott a legmegfelelőbb helyen fejtsék ki hatásukat.

A masszázs élményének, az arcbőr kitisztításának fontosságát természetesen nem vonom kétségbe, sőt! A kozmetikusoknak azonban más, az eddigieknél több lehetőségük, főszerepük lesz a bőrápolásban. Ez a termékek alapos ismeretén és a részletes bőrdiagnózison alapuló tanácsadás lesz. Kozmetikum-ajánlás otthonra.

Kozmetikus, mint Tanácsadó

Szakértőként legfontosabb feladatunknak tartjuk bőröd pontos diagnózisát, ez alapján képet kapunk bőröd aktuális állapotáról.

Felhívjuk figyelmed a rendszeres, mindennapos ápolás fontosságára, - amely minden bőrproblémánál alapvető - kiemelve, középpontba állítva a te egyéni kezelési igényeidet, bőrállapotodat.

Kitérünk az évszakok eltérő bőrápolási igényeire és az egyéni élethelyzetek okozta problémák megoldására is.

Ezután ajánlunk számodra kitűnő minőségű, aktuális bőrállapotodhoz leginkább illő kozmetikumokat, amelyek mellé otthonápolási tanácsokat is adunk.

Célunk hosszútávon is nyomon követni bőröd változásait. Időről-időre felkeresve minket, újradiagnosztizálhatjuk bőrödet, így folyamatos képet kapunk bőröd minőségének alakulásáról és megoldhatjuk az éppen esedékes ápolási, kezelési feladatokat.

A kozmetikai tanácsadást csak folyamatos szakmai képzéssel lehet felelősen elvégezni. Mi ott vagyunk az összes elérhető szakértőknek szóló tanfolyamon, minden értékes, érdekes újdonság, fejlesztés bemutatóján. Nyitottak vagyunk az új megoldásokra, keressük az állandó fejlődés lehetőségét.

VÁLTOZTASD MEG SZOKÁSAIDAT!

Kolleganőimmel azért indítottuk ezt az oldalt, hogy kiszélesíthessük vendégeink körét, bevonva azokat is a minőségi kozmetikumok használatába, akik nem járnak kozmetikushoz idő, vagy egyéb lehetőségek hiányában, de igényesek a bőrápolásban. A CreamBox célja, hogy hozzájuttasson a bőrödhöz leginkább illő, személyes kozmetikumaidhoz, hogy azokkal rendszeres otthoni használattal szalon minőségű ápolást érhess el.

A LEGPROFIBB KOZMETIKAI SZALON A NAPPALID

Tőlünk megkapod mindazokat a segítségeket, tippeket, ajánlásokat, amelyekkel felvértezve Te otthon, kényelmesen, testreszabott kezelést, ápolást végezhetsz magadon. Pontos bőrdiagnózist, használati utasítással ellátott termékajánlást, személyes tanácsokat küldünk.

ÜGYESEBB VAGY, MINT GONDOLNÁD!

A bőrápolás legfontosabb szabálya a rendszeresség. A mindennapos otthoni használattal ezek a csúcstechnológiás készítmények sokkal jobb eredményt nyújtanak, mint a hébe-hóba elvégzett gépi szalonkezelések. Természetesen így kevesebbe is kerül bőröd ápolása.

Célunk, hogy a lehető legközelebb vigyük számodra a minőségi kozmetikumok élvezetét és, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használatuk.

CSAK KOZMETIKUSODNÁL TALÁLHATOD MEG…

Az általunk kínált csúcstechnológiával készült termékek egyike sem kapható kiskereskedelmi forgalomban. Ennek egyik oka a magas hatóanyag tartalom, a másik, hogy a profi kozmetikusok hozzáértéssel, több krémet együtt ajánlva optimális, szinergikus hatást tudnak vendégeiknél elérni.

⟵ vissza a főoldalra . . .