A Creambox

Miben vagyunk mi mások?

Sok bőrproblémával küzdő ember próbálkozott már az élete folyamán többféle, sokat ígérő kozmetikai termékkel. Sokan közülük nem tapasztalt különösebb változást, sokan viszont még bőrállapot romlást is tapasztaltak. Manapság több kiváló minőségű kozmetikum család létezik, de nem mindegy, hogy az egyes szépülni vágyó mikor és mit használ. (Lehet, hogy az egyébként jó hatású hidratáló vagy  gyulladáscsökkentő krém nem elég arra a speciális problémára.)

A kozmetikai fejlesztések, az orvosi kutatások mentén az utóbbi évtizedben olyan fejlődésen mentek keresztül, amelyeket többször is Nobel-díjjal jutalmazták. Ezek az új felfedezések lehetővé tették, hogy egy krémes tégelybe olyan nagy hatékonyságú hatóanyagokat is be lehet már csomagolni, amelyeket ezelőtt nem ismertek, illetve, ha ismerték is, a technológia nem volt megfelelő a bőrbe való mélyebb bejuttatásukhoz.

A Creambox szakértői állítják: manapság nem kell méregdrága kozmetikai gépi kezelésekre járni szalonokba. Sokkal kényelmesebben és olcsóbban érhet el bárki otthonában ugyanolyan vagy még jobb eredményeket a bőrápolásban rendszeres otthoni kezeléssel, csúcstechnológiás kozmetikumokkal. Ezeket az újgenerációs hatóanyag tartalmú és korszerű vivőrendszerrel ellátott kozmetikumokat mindenki otthonában, a nappalijában élvezheti. Szalonkezelés otthon.

Természetesen ezeket a nagyhatékonyságú hatóanyagokat és termékeket nagyon jól kell ismerni. Csapatuk rendszeresen vesz részt továbbképzéseken itthon is és minden elérhető külföldi szemináriumon is ott van. Rendszeresen tájékozódunk kozmetológiai- és bőrgyógyászati portálokon,  ismereteinket időről-időre gyarapítjuk.

A Creambox csapata jelenleg négy kozmetikai családdal foglalkozik, ezek mind több évtizedes múltra visszatekintő német és francia csúcstechnológiás kozmetikumok. Mind saját laboratóriummal és rengeteg innovációval rendelkeznek. A legújabb trendek, kutatások mentén haladnak, a legújabb technológiákat és fejlesztéseket felhasználva.

Ezek a speciális, különböző bőrproblémákra (ant-aging, mélyhidratálás, pigment rendellenességek, aknés bőr, rozácea, érdes-hámló bőrfelületek, stb) kifejlesztett kozmetikumok magas hatóanyagtartalmuknál fogva csak szakkozmetikusok által forgalmazhatók, egyéb kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.

A Creambox szakértő kozmetikusainak felismerése, hogy a pontos, személyes bőrdiagnózison kívül, amit új fejlesztésű, profi online tesztünkkel bárki, bármikor elvégezhet otthon, nincs másra szükség. Töltsd ki tesztünket, ha professzionális csúcstechnológiás hatóanyag tartalmú, valódi, azonnali és hosszantartó hatásokat adó kozmetikumokra van igényed. Egy regisztrálással bárki otthonába kaphatja a személyes termékeit, így olyanok is élvezhetik a szakszerű, pontos bőrápolás előnyeit, megismerhetik a világ legújabb kozmetológiai vívmányait akik nem járnak kozmetikushoz.

A Creambox profi tesztjének kitöltése után hamarosan kap az érdeklődő egy személyes, csak neki szóló bőrdiagnózist, aktuális tanácsokkal, segítségekkel. Egyedülálló módon minden tesztet személyesen készítünk, itt semmi sem robot. A diagnózis után megkapja a bőrére összeállított ajánlat csomagot, amelyből tetszés szerint válogathat. Megrendelheti és a Creambox pár napon belül küldi számára.

Szükséges, hogy pontos bőrdiagnózist állítsunk fel és ez alapján határozzuk meg a személyes napi rutint. Ez csak ritkán jelent egy terméket, hisszük, hogy több kozmetikum összehangolt, átgondolt együttes használata szinergikus hatású.

További kérdés vagy bizonytalanság esetén kérhet telefonos konzultációt is, amikor azok a problémák is előkerülhetnek, amelyek a tesztből esetleg nem derültek ki.