DR. SPILLER

Az 1959 óta működő DR. SPILLER kozmetikai cég termékeinek megalkotói vallják, hogy megfejtették a természet „műszaki rajzát”, így célzott segítséget tudnak nyújtani a bőr különböző problémáira.

A DR. SPILLER kozmetikumok olyan hatékony bőrápolók, amelyek megfelelő és széles körű ismeretekkel rendelkeznek, ismerik továbbá a bőr funkcióinak komplex kölcsönhatásait is.

A cég az általa kifejlesztett és levédett HY-TECH technikáját, és a természetben előforduló aktív hatóanyagokat együttesen illesztette be termékeibe, így segítve a bőr saját funkcióinak működését.

A bőr természetes folyamatainak lemásolása biztosítja, hogy készítményeikkel az egészséges, hidratált, rugalmas, tiszta és sugárzó legyen.

A DR. SPILLER minden bőrproblémára kínál egy-egy sorozatot, így a kozmetikumok széles spektruma teszi lehetővé a hatékony és testreszabott bőrápolást, képzett kozmetikusok szakértelmének segítségével.

A német biokozmetikumokat gyártó cég prémium termékei nemcsak hatékonyak, de élmény is őket használni.

A bőr legfőbb problémája lipid rétegének - természetes védőrétegének - sérülése.

A HY-TECH emulziós rendszer a lipid barrier helyreállításával garantálja a bőr természetes védelmét. Emellett támogatja a bőrt, megteremti az egészséges, ellenálló bőr feltételeit, valamint gátolja annak idő előtti öregedését.

A KÜLÖNBSÉG

A lipid barrier szabályozza a bőr nedvességét, védi a baktériumoktól és a gyulladástól. Azonban ez a réteg könnyen sérülhet a zord és természetellenes környezeti tényezők miatt. (Helytelen életmód, szélsőséges táplálkozás.) Ha ez a természetes védőfelület sérül – minek következtében csökken a bőr víztartalma, nem tudja megfelelően megkötni a nedvességet, szennyező anyagok kerülnek a bőrre, és a baktériumok így könnyebben be tudnak hatolni a mélyebb rétegekbe – a károsodott gátat célzottan lehet csak zárni.

A hagyományos bőrápolási termékek gyakran azonnali, gyors folyadékpótlást nyújtanak, azonban rövid időn belül elpárolognak a bőrből, a kozmetikumok hatóanyagaival együtt.

A MEGOLDÁS – Teljes körű bőrápolás

A DR. SPILLER finoman hangolt HY-TECH emulziós rendszere megakadályozza a bőr nedvességvesztését, ami a legfontosabb tényező a hatékony bőrápolásban. Ugyanakkor elősegíti a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való jutását.

A DR. SPILLER egyedülálló technológiájának eredményeképpen a selymes érzetű krémek azonnal felszívódnak, és tartós hidratálást, védelmet, megújulást biztosítanak a bőrnek.

Ezeket a tényeket tudományos adatok támasztják alá.

A DR. SPILLER Pure SkinCare Solution krémek HY-TECH emulziós rendszerének köszönhetően a bőr visszanyeri egyensúlyát, egészséges, sima tapintású és ragyogó színű lesz. Érezd a különbséget…

⟵ vissza a főoldalra

ALGOLOGIE

Észak Bretagne-ban, a Pen Lan félsziget természetvédelmi területén telepedett le az ALGOLOGIE francia kozmetikai cég, hogy az érintetlen természet szívében a lehető legközelebb legyen Európa legnagyobb tengeri alga lelőhelyéhez.

Ez a hely állandó inspirációt jelent a rendkívül sikeres termékek létrehozásához.

A francia ALGOLOGIE márka fő forrása a tengeri élet, a tengervíz és az alga. 30 éve kínálják a tenger kincseit minden bőrtípusra, természetes és innovatív kozmetikai termékek széles skálájával. A kozmetikumok egyedi fejlesztésű, aktív, tengeri és tengermelléki gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, és a világ legtisztább algatelepéről, Bretagne-ból származó majd’ 60 fajta alga felhasználásával készülnek.

Tengeri biotechnológia és innováció

Köszönhetően a biotechnológia fejlődésének, és felismerve a tengeri organizmusok életben maradási képességét, és azon adottságát, hogy alkalmazkodnak a szélsőséges viszonyokhoz is, a biológusok képesek egyetlen nano kivonatból bármennyi tengeri őssejtet reprodukálni, laboratóriumban sokszorosítva ezeket az értékes hatóanyagokat, tehát hangsúlyozottan nem a tengerek kifosztása által.

100% aktív

A kivonatok figyelemre méltó koncentrátumok, melyek bőrünkkel tökéletes összhangban stimulálnak minden, öregedésért felelős, lelassult sejtfunkciót.

100% környezetbarát

Mivel bioreaktorokban állítják elő a hatóanyagokat, a természeti környezetben ez a folyamat nem jár fajpusztulással.

ZÖLD TERMÉK, A TISZTA KOZMETIKUMOKÉRT!

⟵ vissza a főoldalra

BIODROGA – Hagyomány és innováció egysége

1939-ben, az alapító, Walter Friedman létrehozta első szalonját Potsdamban, majd bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron is. Ezt követően 1959-ben fejlesztette ki a BIODROGA professzionális kozmetikai márkát.

Jelenleg a Baden-Baden Cosmetics Group AG (BCG) Németország egyik legjelentősebb kozmetikai fejlesztő, gyártó és forgalmazó vállalata. A termékek összesen 900 hatóanyagot tartalmaznak, amelyek a kozmetikai piac leginnovatívabb összetevői. Az anti-aging termékeknél főként peptidekre és őssejtekre koncentrálnak.

BIODROGA - BIODROGA MD

A termékcsaládok a felhasználók azon igényét tükrözik, hogy a bőrnek igenis segítségre szüksége van a felborult egyensúlya helyreállításához. Az új termékeik a problémás és érzékeny bőr igényeihez igazodnak: nincs tartósítószer, illatanyag, emulgeátor, csak modern textúra és kellemes illat.

BIODROGA MD - Dr Szépség. Maximum hatás, orvosi recept nélkül!

A BIODROGA MD - ebben a termékcsaládjában kombinálja a bőrápolást és a gyógyászatot: több szakterületet érintő kutatásban tanulmányozták a fitogyógyászat, (gyógyító hatású termékek kutatása növényi összetevők felhasználásával) a bőrgyógyászat, a biotechnológia és a kozmetika fő területeit.

Különleges ápolás, amely tökéletesen megfelel bőre különleges igényeinek. Parabén-, allergén-, mesterséges illat-, színezék- és emulgeátormentes.

Anti-age: a kollagén szintézis serkentése peptidekkel

Hyper sensitiv: sérült vagy neurodermatitiszes bőr, rozácea, plasztikai beavatkozások előtt vagy után

Hair Force: hajhullásra és fejbőr problémákra

Bőrfeltöltők: azonnali, látható frissesség minden bőrtípusra, extra magas AHA savval

A BIODROGA ma már több mint 50 országban megbecsült és elismert márka.

⟵ vissza a főoldalra

BELICO – Egészséges és hatékony bőrápoló termékek, tetőtől talpig

A BELICO cég az általa képviselt magas minőségi színvonalat tapasztalt, elkötelezett és szenvedélyes kozmetikusokkal együttműködve már 20 éve folyamatosan szavatolja és fejleszti. BioTech formulája meggyőző eredményeket ér el a bőr táplálásában, és emellett hatásos anti-aging produktum is. Ennek fő összetevői a multilamelláris liposzómák, amelyek szinte befecskendezik a koncentrált, aktív hatóanyagokat a bőrbe.

A termékcsalád alapja természetes hatóanyagokból áll, teljesen mellőzve az ellentmondásos vegyi anyagok használatát. A kozmetikumok gyakorlatilag illatmentesek, - csak különleges, egyedi illóolajokat használnak - így férfiak is bátran használhatják. ( A készítmények alkalmazása nemek szempontjából semleges.)

Első használatkor előfordulhat, hogy bőre feszült, száraz vagy bizsereg, enyhe bőrpírral. Ez egy pozitív visszajelzés, hogy a tisztítási reakció elkezdődött. Ilyenkor nincs más teendője, csak folytatassa nyugodtan tovább a kozmetikum használatát, és pár napon belül elmúlnak a kellemetlen tünetek.

Mivel a készítményeket csak minimálisan tartósítják, valamint érzékeny hatóanyagokat és természetes olajokat is tartalmaznak, a kinyitás után 6 hónapon belül el kell használni.

A BioTech a Biocosmetic és a High Tech fogalmak társítása. A BELICO a „Zöld Vonal”, amely eleget tesz a természetes és egészséges bőrápolás kívánalmainak, eredményes hatású, csúcstechnológiás összetevőkkel karöltve.

⟵ vissza a főoldalra